Dinerkaart

 

“In d’n Herberg”

 

Heeft u een allergie

laat het onze medewerkers weten.

 

Starters

 

 

 

Vers gebakken brood
met kruidenboter en roomboter

3,50

Vers gebakken brood extra
met
aioli en truffelmayo

4,50

Loempia’s uit eigen keuken

met chilisaus

5,95

Knoflook Champignons (small)
afgeblust met room en Cognac

geserveerd met brood

8,95

Smaak Bommetje

Diverse soorten groenten, kruiden, Spaanse worst

En mozzarella uit de oven

8.95

Scampi’s van de Grill
scampi’s gegratineerd in een pikante saus met kaas

geserveerd met brood

11,95

 

 

 

Soepen

Geserveerd met vers gebakken brood en kruidenboter

 

 

 

 

 

Pomodori
tomatensoep van verse vleestomaten

5,50

Franse uiensoep
met toast, gegratineerd met kaas

6,50

 

 

 

Plate Service

onze Plate Service gerechten worden geserveerd op een gegild zacht broodje

met als side dish: steakfriet en mayo

 

 

 

 

 

Hotdog “In d’n Herberg”
Big Hotdog met sla, tomaat, augurk, Griekse kool, bacon, salsasaus,

rode ui, jalapenos, geraspte kaas, Herbergsaus en gedroogde uitjes

 

12,95

Pulled pork (slow cooking style)
homemade Pulled Pork met de inspiraties van de chef

met sla, rode ui, en Griekse kool

13,95

 

 

 

 

Van de Grill

 

 

 

 

 

½ Haan van de Grill

12,95

Saté spies
gemarineerde kipfilet met een Thaise pindasaus

13,95

Varkenshaas spies
met een pepersaus, champignons, ui en spekjes

14,95

Meervalfilet
gegrilde meerval, gemarineerd met een Indiase kruidenmix

15,95

Spare Ribs “In d’n herberg” (slow cooking style)
huisgemaakte spare ribs,

hier hoeven wij niets aan toe te voegen

17.95

Steak van de Grill
een grote malse kogelbiefstuk met pepersaus of Franse kaassaus

19.95

 

 

 

Uit het pannetje

Side dish: salade, steakfriet of aardappelkroketjes

 

 

 

 

 

Hete Kip
gemarineerde kippendijtjes met champignons, ui, spekjes

en verse groenten in een romige pikante saus

13,95

Biefreepjes gemarineerd
met champignons, ui, spekjes en diversen groente in een romige saus

16,95

Biefpuntjes
met gebakken ui ien een zwarte pepersaus

16,95

Zalmfilet in een jasje
zalm van de grill, gaar gestoofd in de folie

16.95

Scampi’s Aioli
gebakken scampi’s met knoflook, champignons, ui, spekjes en prei,

afgeblust met room en Cognac.

19,95

 

 

 

Vegetarische hoofdgerechten

 

 

 

 

 

Knoflook Champignons (large)
afgeblust met room en Cognac

side dish: salade, steakfriet of aardappelkroketjes

12,95

Udon met verse groenten
Japanse mie met gebakken champignons, ui

en verse groenten in een pikante saus

13,95

 

 

 

Maaltijdsalades

Geserveerd met vers gebakken brood en kruidenboter.

 

 

 

 

 

Vegetarische Maaltijdsalade

met komkommer, tomaat, kaas, noten, rode ui, croutons, pijnboompitjes

met een verrassende dressing en lauw warme Franse kaassaus

12,95

Maaltijdsalade “In d’n Herberg’’

Met komkommer, tomaat, rode ui met een gebakken groentemix

en een keuze uit:

gegrilde kippendij

biefpuntjes

scampi’s

 

 

 

 

 

 

13,95

16,95

17,95

 

 

 

Voor de mensen van de toekomst

 

 

 

 

 

Pomodori

kleine tomatensoep van verse vleestomaten
geserveerd met brood en kruidenboter

4,50

 

 

 

Puntzak friet

met mayo

2,50

Broodje kroket of frikandel

met mayo

3,00

Kroket of frikandel en een puntzak friet

met mayo

4,50

Broodje hamburger speciaal

op ’n zacht broodje met mayo, curry en gedroogde uitjes

4,50

Kipnuggets, bitterballen of mini loempia’s (portie is 6 stuks)
met een puntzak friet en mayo

5,20

 

                                                                                                                                              à la Carte restaurant

 

Café-Zaal-Brasserie In d'n Herberg - Postel 27 - 5711 ET Someren - Tel: 0493 - 492 061 - E-mail: info@indenherberg.nl